22 Temmuz 2010 Perşembe

Alex haklıymış!

Geçtiğimiz gün sabah saatlerinde Alex'in kendi internet sitesinden yaptığı "Bu dostluk maçını tam olarak anlayabilmiş değilim. Çünkü benim bildiğim Fenerbahçe ile Galatasaray arasında bir dostluk yok ki" açıklaması spor camiasında bir tepki oluşturdu... Bunun üzerine tercüme hatası diyerek özür diledi Alex De Souza... Biz Skyturk ekranlarından şunu söyledik: "Alex bu düşüncesinde haklıdır. Alex gibi düşünenler, aksini düşünenlerden fazla... Ama Alex bir tarafın baş rol oyuncusudur. Bunu düşünmek en doğal hakkıdır fakat dillendirirken dikkat etmek gerekir" dedik. Güzel bir maç olmasını diledik.

Maçın bu şekilde oynanacağını ya da bu şekilde biteceğini hiç düşünmemiştik... Adına yakışmayan bir futbol ve sonrasını gördük. 10 dakika verilen ara, oynanamayan oyun, görülen kartlar, yapılan fauller... Bu gerçekten dostluk maçı mı diye düşünmeden edemedik.

Maç bitti, geçmiş olsun derken; taraftarların futbolcularla olan kavgaları, hoş olmayan görüntüler... Hem Galatasaraylı futbolcular hem de taraftarlara yakışmayacak davranışlar...

Kısacası Dostluk Kupası ilk ve son olsun ya da Fenerbahçe ve Galatasaray arasında olmasın...

Dostluk sizin neyinize...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder